Cirkus “Melani Donert“ gostuje u Sokobanji

cirko di italia
Cirkus “Cirko di Italia-Melani Donert“ sa senzacionalnim programom gostuje u Sokobanji od 28.jula do 1.avgusta…
Najlepši putujući cirkus Evrope sa malom Melani Donert biće postavljen na vašarištu Podina u Sokobanji. Početak predstava je od 19:00 h i 21:00 h. Blagajna cirkusa radi od 10:00 h.
Cirkus poseduje i ZOO vrt sa radom od 10:00 do 16:00 h.

„Melani Donert“ je cirkus s dugom tradicijom, a vodi ga već treća generacija koja diše i živi svoj moto – „Spektakl, zabava, emocije“. Neke od atrakcija koje nudi ovaj cirkus jesu tačka sa slonovima, reptilima, kamilama, majmunima i drugim životinjama. Naravno, cirkus ne bi bio cirkus bez mnogo komičnih scena u predstavi. Najzanimljivija tačka svakako je ona s petogodišnjom devojčicom Melani Donert, najmlađom artistkinjom i dreserkom životinja.

– Po Melani je cirkus i dobio naziv. Melani ima tačke sa slonicom Lilikom, zmijom i s kucama. Ova petogodišnja devojčica od druge godine nastupa u areni i veoma voli svoj posao. Njen otac Atila, vlasnik cirkusa, poreklom je iz Mađarske, a majka joj je iz Bugarske. Kad ne putuju, stacionirani su u Italiji – kaže menadžer cirkusa Milan Dević.

Melani ima i mlađu sestru, dvogodišnju Katalin, koja se rodila u Novom Sadu, jer su i tada gostovali u vojvođanskoj prestonici. Svi koji dođu u cirkus imaće tu privilegiju da, sem Melani, u nekim tačkama vide i Katalin.

Osim njih dve, u putujućem karavanu nastupa 74 artista, koji veoma profesionalno obavljaju svoj posao. Dević kaže da su izvođači pravi profesionalci koji ne znaju za bolest. Često se dešava da i s temperaturom nastupaju na trapezu, a svakodnevno vežbaju naporno, po sat-dva, uz dve predstave dnevno. Naravno, tu su i neizostavne životinje, bez kojih cirkus ne bi bio to što jeste.

melani donert

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *