Piće koje topi kalorije

aspire
Na britanskom tržištu se pojavio novi interesantni napitak, za koga se tvrdi da kada ga popijete odmah oslabite…
“Aspire“ je ime pića sa ukusom brusnice, koje navodno može da sagori 209 kalorija za 3 časa. Kompanija “Holland&Barrett“ je testirala proizvod na 20 konzumenata, kod kojih se proces pokazao uspešnim, zbog specijalno izabrane kombinacije kofeina, zelenog čaja, amino kiselina i djumbira.
Naučnici sa univerziteta “Lids Metropoliten“ otkrili su da je ova formula podstiče ubrzan rad digestivnog sistema i momentalno stimuliše metabolizam.
“Sprovedena analiza pokazuje da “Aspire“ povećava širenje energije i u proseku sagoreva 1.16 kalorija u minuti, a za period od 3 časa prosečno sagoreva 209 kalorija“, izjavio je dr Džon Ohara.
“Slični proizvodi već duže vreme se koriste u atletici, ali ovo je prvi proizvod koji omogućava kupcima da ga konzumiraju svakodnevno“, dodao je on.
Ovo nije novo otrkriće, ali bi trebalo da ohrabri i druge kompanije da naprave svoje inovativne ponude za prehrambene proizvode koji su deo svakodnevne ishrane“, komentarisao je PR “Fahrenheit 60“, koji je prvi lansirao ovaj proizvod na tržište.
Prodaja i otkup pića mogu biti unosan posao ali ovo piće se još uvek nije pojavilo na tržištu tako da cena nije poznata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *