Nokia 5330

Nokia je lansirala svoj najnoviji multimedijalni mobilni telefon pod oynakom „5330 Mobile TV Edition“. Ovaj telefon donosi mogućnost korisnicima da gledaju televizijski program, da se povežu na „social networking“ internet sajtove, slušaju muziku i zabave se igrajući igrice bilo kad i bilo gde.

 

Nokia 5330 pruža mogućnost korisnicima da samo jednim klikom pristupe DVB-H mobilnoj televiziji, koju korisnik gleda preko 2.4 inčnog QVGA ekrana. Ugrađena je i podrška da se memorišu TV kanali i da se napravi podsetnik sa alarmom za najomiljenije ekrane. Zvuk se prenosi preko ugrađenih yvučnika ili preko 3.5 mm slušalica. Baterija može da izdrži i do 6 sati gledanja televizije.

 

Pored TV mogućnosti ovaj telefon dolazi sa 3.2 megapikselnom kamerom sa LED flešom. Takođe je kompatibilan sa Nokia-inim muzičkim servisom koji daje pristup hiljadam muzičkih numera bez novčane nadoknade. „Social Networking“ funkcije ovog telefona vas povezuju sa prijateljima na Facebook-u, MySpace-u ili vam daju mogućnost brzog pristupa YouTube sajtu. Takođe je ugrađena i podrška za Windows Live Messenger, Google Talk, Yahoo!  Messenger, ICQ i AOL. Nokia 5330 je dostupna u Evropi za 155€.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *