Najjednostavniji mobilni telefon

telefon
Preko tog mobilnog telefona ne možete pristupiti internetu, ne možete igrati igrice, niti se fotografisati. Ne možete čak poslati ni SMS, jer ovo je najjednostavniji moblni telefon na svetu koji služi samo da pozovete nekoga ili da neko pozove vas, prenosi RSE…

Holandska marketinška agencija osmislila je najjednostavniji telefon na svetu, nazvan John’s Phone. Mobitel je prvenstveno namijenjen starijim ljudima, djeci, ali i svima onima koji nisu zaljubljenici u modernu tehnologiju i u mobilne telefone koji sve više nalikuju računarima.

Mobilni telefon, koji je već dobio nadimak anti-iPhone karakterističan je po velikim tipkama, a njegova dobra strana je to što ima bateriju koja može izdržati i do tri nedelje.

telefon

Naravno, telefon nema displej, pa tako brojeve prijatelja, kolega, poznanika, rodbine… ne možete unositi u telefon… No, ne brinite na zadnju stranu mobitela možete zakačiti blok, a olovku ćete svakako dobiti kada kupite John’s Phone.

Ipak, za one koji su stalno u žurbi omogućeno je memorisanje deset brojeva i korišćenje opcije brzi pozivi.

telefon

„Želeli smo napraviti zaista jednostavan, ali koristan mobilni telefon“, kazao je dizajner Diedriekje Bok za Daily Mail.

Inače, uređaj je težak svega 95 grama, ima bateriju koja može izdržati tri sedmice, te jednu vrstu zvona uz mogućnost podešavanja glasnoće.

Najjednostavniji mobitel na svijetu košta blizu 80 eura, a moguće ga je kupiti u beloj, crnoj, ružičastoj i zelenoj boji.

DailyMail.com

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *