LG GD510 Pop

lg gd510 pop

LG je lansirao model GD510, poznatiji po imenu LG Pop. Pored ekrana osetljivog na dodir, zanimljiva inovacija su solarne ćelije na zadnjem delu ovog mobilnog telefona, koje služe za punjenje pomoću energije Sunca.

 

WQVGA široki ekran veličine tri inča potpuno je osetljiv na dodir, a kamera od pet megapiksela zadovoljiće potrebe većine današnjih korisnika.

LG-jeve težnje ka zaštiti okoline dolaze do izražaja u poklopcu sa solarnim ćelijama mobilnog uređaja LG GD510, koja koristi Sunčevu energiju za punjenje mobilnog telefona. Pored toga što štedi energiju tokom dana, ova mogućnost ujedno pomaže i korisnicima kojima se ispraznila baterija, a nemaju pri ruci punjač. Ukoliko ovaj mobilni telefon na deset minuta izložite Sunčevoj energiji, to će vam omogućiti dva minuta i petnaest sekundi razgovora ili do 180 minuta na čekanju. Kroz mogućnosti kao što su eko-drvo (Eco-tree) i eko-kalkulator, koje se nalaze u CO2 meniju ovog telefona, korisnici mogu otkriti koliko manje su emitovali ugljen-dioksida u atmosferu koristeći bateriju sa solarnom ćelijom
(Krstarica.com)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *