Laptopovi za dublji džep

laptop
Bliži se Dan zaljubljenih, sigurno razmišljate o poklonu za voljenu osobu. Ukoliko ste dubljeg džepa i želite obradovati tu osobu funkcionalnim poklonom onda vam mi možemo pomoći….

Ovom prilikom vam donosimo listu od pet najskupljih laptopa na svetu. Ovi modeli su svoju cenu zaslužili svojim tehničkim karakteristikama i materijalima od kojih su napravljeni.

5. Rock Extreme SL8: $5000

Ovo je najbrži laptop na svetu. Poseduje Intel Core 2 Quad procesor, NVIDIA 9800M GPU i osam GB memorije. Za ovaj model kažu da je najskuplji laptop od onih koji su svoju cenu zaradili isključivo tehničkim karakteristikama.

4. Voodoo Envy H:171: $8500


Ukoliko želite laptop jako visokih performansi, ovo je model za vas. Poseduje Intel Core 2 Extreme X6800 procesor, 4 GB RAM-a, 1.3-megapikselnu kameru, dvostruki 250 GB hard disk, čitač kartica „7 u 1“, 17-inčni ekran. Laptop je dostupan u 25 različitih boja.

3. Ego za Bentleyja: $20,000


Za ovaj model se kaže da je „ženski model“, a kada vidite fotografiju biće vam jasno i zašto. Laptop je veoma praktičan i jednostavan za nošenje. Tehničke karakteristike modela sigurno ne zaslužuju ovu cenu, ali je on čest izbor bogatih žena koje žele da imaju odgovarajući laptop za svoj Bentley.

laptop
2. Tulip E-Go Diamond: $355,000


Ovo je „najluksuzniji laptop na svetu“. Dizajniran je u obliku ženske torbice, pa možete i zaključiti kome je i namenjen. Drška pomoću koje se nosi laptop može biti izrađena od belog zlata ili dijamanata. Tehničke karakteristike, baš kao kod prethodnog modela, nisu „za pohvalu“. Poseduje 12-inčni ekran, 2 GB RAM-a, 160 GB hard diska, kameru, bluetooth 2.0 i DVD rezač.

laptop
1. Luvaglio Laptop: $1,000,000

Zamislite laptop vredan milion dolara. Ovaj model vredi upravo toliko. Ne može se naći u redovnoj prodaji i mora se posebno naručiti. Model je kreiran tako da ga korisnik može unapređivati po vlastitom nahođenju.  Poseduje ekran od 17 inča, 128 GB memorije, specijalno izrađen uredjaj za čišćenje ekrana.  Da bi barem delom opravdao cenu, tu su i veoma retki dijamanti kao indikatori aktivnosti uređaja.

laptop

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *