Vanzemaljci brinu za opstanak ljudske vrste

alien
Vulkan Nevada u Kolumbiji je prošlih nedelja bio omiljeno odredište NLO-a. Neobično učestalu aktivnost mnogi pripisuju vanzemaljskoj brizi za opstanak ljudske vrste…
To područje je u zadnje vrijeme izuzetno seizmološki aktivno, a lokalni stručnjaci koji se bave NLO-ima, povezali su povećanu pojavu letećih objekata sa promenama seizmološke aktivnosti.

Lokalni stručnjak za NLO-e Ricardo Ayerbe tvrdi da „povećana seizmološka aktivnost u Andima i po celoj Južnoj Americi predstavlja razlog za zabrinutost, pa je verovatno privukla i pažnju vanzemaljaca koji istražuju ove pojave kako bi mogli da pomognu ljudima“, prenosi Daily Mail.

Izgleda da je južnoamerički mentalitet sasvim suprotan mentalitetu njihovih severnih suseda, koji bi u slučaju da vide NLO, vulkane i potrese na istom mestu odmah pretpostavili da su vanzemaljci uzročnici kataklizmičkih pojava kojima nas žele uništiti.

Naravno, ni za jednu od ovih tvrdnji ne postoje čvrsti dokazi jer leteći objekti još nisu identifikovani, a o njihovim motivima znamo još manje.

Za sada jedino znamo da su ove pojave dokumentovane fotografijama i svedočenjima više različitih izvora, a odgovore na pitanja šta su i kakav plan imaju za ljudsku vrstu, moraćemo pričekati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *