U Coloradu pronađena bizarno unakažena stoka

Jezovit niz unakažene teladi u južnom Coloradu, u SAD-u, natjerao je mještane i policijske funkcionere da se zapitaju nije li to možda dijelo vanzemaljaca. Lovci na NLO-e gotovo su sigurni kako su „mali zeleni“ umiješani u to…
U razmaku od svega tri sedmice četiri teleta pronađena su mrtva na pašnjaku sjeverno od granice sa saveznom državom New Mexico. Kod mrtve teladi koža je bila oguljena, a organi izvađeni iz kostura. Kod jednog je teleta otkriveno da mu je jezik izvađen.

Lokalni farmer Manuel Sanchez nije pronašao nikakve ljudske tragove oko teladi, a najčudnije od svega je kako nema ni otiske koji bi navodili na to da su telad napale neke životinje, navodi Net. Ali, najviše zbunjuje to što nisu pronađeni nikakvi tragove krvi što je gotovo nemoguće.

Ured šerifa lokalnim medijima je rekao kako su zbunjeni i zaprepašteni. Sve to dovodi do špekulacija da su izmasakrirana telad – djelo vanzemaljaca.

Poznati lovac na NLO-e Chuck Zukowski iz obližnjeg grada Colorado Springsa kaže da je jedno tele nedavno pronađeno mrtvo blizu mjesta Trinidad ali kod njega su samo uši bile uklonjene.

Lokalne vlasti kažu da istraga nije otkrila nikakve indicije o napadu predatora, a da potpuni nedostatak krvi na mjestu na kome je telad pronađena sugeriše da ga nije ubilo ljudsko biće. Takođe misle da je u okolici još bilo slučajeva unakažene stoke, ali da ljudi najčešće te slučajeve ne prijavljuju jer ne žele govoriti o tim tajanstvenim događajima.

Izvor: Cafe.ba

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *