Ruski fizičar: NASA zna da stiže smak sveta

smak
Usred brojnih najava smaka sveta, pojavila se još jedna. Ipak, ovaj put se ne radi o religijskom ili simboličnom kraju, nego o pogubnom svemirskom fenomenu. Naravno, ovu teoriju nemojte uzeti zdravo za gotovo…..

Ruski fizičar Aleksej Dimitrijev navodno tvrdi da je i NASA svesna da Zemlja i celi Sunčev sistem uskoro ulaze u tajanstveni oblak međuzvezdane energije, koji bi mogao prouzrokovati katastrofu kakva još nije viđena u našem delu galaksije. Datum se ne spominje.

Neki smatraju da je približavanje tom oblaku uzrok nedavnih masovnih pomora ptica, riba i drugih životinja, a sve zbog uticaja koji neobična energija ima na Sunce.

Naime, oblak će navodno prouzrokovati povećanu Sunčevu aktivnost, a od zračenja koje će u tom periodu emitovati Sunce, naša nas atmosfera neće zaštititi. Zračenje će imati uticaj i na stvaranje oluja, zemljotresa i erupcija još neviđene snage, od kojih niko na Zemlji neće biti siguran.

Naravno, osim ako nas ne spase vanzemaljci, što je navodno jedini način da ljudska vrsta preživi ovaj zlokobni scenario. Iako su službena NASA-ina predviđanja suzdržanija i ne smatraju da će Sunčeva aktivnost imati tako dramatične posledice, mnogi teoretičari zavere smatraju da NASA jednostavno prikriva istinu.

Kako prenosi unexplainable.net, Dimitrijev smatra da NASA zna više nego što tvrdi, a u zastupanju tog mišljenja nije sam. Ipak, zašto bi neko uopste želio sakrivati tako bitnu informaciju?

Jedan od mogućih odgovora je da žele izbeći paniku i da u međuvremenu sarađuju s vanzemaljcima kako bi osigurali sigurnu evakuaciju barem dela Zemljana. Tu teoriju podupiru i podacima o NLO-ima zabeleženima u blizini prirodnih nepogoda koje pogađaju Zemlju. Vanzemaljci tako navodno beleže promene u Zemljinoj aktivnosti kako bi lakše predvideli kritični trenutak za početak evakuacije.

Hoće li se ove mračne prognoze obistiniti ili će nas vanzemaljci spasiti od svemirske katastrofe i hoćemo li nakon toga moći nastaviti živeti u nekom uglu svemira, tek ćemo videti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *