Počinje Nostradamusov scenario

Poplave, suše, zemljotresi, lude vodje, nuklearno naoružanje. Sve je ovo opasno za opstanak čovečanstva a o tome je pisao i slavni Nostradamus…
Na osnovu primene savremenih algoritma u knjizi “Nostradamusov kod“, najvljen je kraj sveta koji bi trebalo da se desi izmedju 2007 i 2012. godine. Autori knjige su identifikovali “lude vodje“ sa Bliskog istoka kao Osamu bin Ladena, koji će da dodje do nuklearnog oružja i napašće Evropu. Jedna od ovih bombi završiće u Sredozemnom moru i zatrovaće sve živo. Ostatak nuklearnog arsenala iskoristiće za napad na Rim, stari cilj islamista.
No problemi neće prestati sa ludim vodjama i njihovim postupcima, koji će samo poslužiti kao uvertira za dolazak Antihrista. On treba da iskoristi delovanje ludih vodja i da preuzme kontrolu nad svetom, a u igri je i “crni papa“, kojeg mnogi identifikuju sa Američkim predsednikom Barakom Obamom.
Posle smrti “crnog pape“ koja će biti uskoro, predvidja se ekonomski krah SAD-a, pa će tu situaciju navodno iskoristiti Antihrist i uvešće svet u Treći svetski rat, što će značiti kraj za čovečanstvo. Celo predskazanje kraja sveta biće prosledjeno sa serijom prirodnih katastrofa, posebno poplava i zemljotresa.
O ovakvom scenariju govorila je i baba Vanga, koja je svojim vidjenjima dodala i Oba svetska rata, potonjavanje podmornice “Kursk“, napad na SAD 11. septembra… Po njenim proročanstvima Treći svetski rat počenje ove godine…
Kome verovati, ali jezivo deluje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *