Panika u Kini: Istraživačku NLO sondu snimile nadzorne kamere

Nedavno je u Kini, tačnije u gradu Wenzhou, veliku pažnju izazvao potpuno neobičan događaj čiji je glavni junak, pretpostavlja se, NLO. Zbog tog „incidenta“ su čak i najstariji ufolozi zabrinuti dok pregledavaju relevantni video snimak koji se odnosi na taj događaj.
Kineski grad Wenzhou zahvaljujući malenom NLO-u stigao je preko noći na naslovne stranice medija. Sve se desilo dok su zaštitarski radnici gledali u monitore nadzornih kamera.

Kontrolišući monitore na jednom su primijetili malen ali nevjerovatno brz nepoznat objekt, nalik zrncu svjetlosti, koji se kretao iznenađujućom brzinom oko ulaza u zgradu. Objekt bi na monitorima nestao i opet se pojavio na sasvim drugom mjestu.

Nešto kasnije taj maleni NLO udario je snažno u 1,5 centimetara debelo neprobojno staklo pored ulaznih vrata, a udarac je bio toliko jak da se staklo rasulo u stotine komadića. Ali, najčudnije od svega je podatak kako taj misteriozni objekt, koji je razbio staklo kroz koje ne može proći ni metak, nije ostavio nikakav trag iza sebe.

Video snimak je vrlo brzo procurio u medije, a neki kineski stručnjaci sa područja ufologije i paranormalnih pojava vjeruju kako bi ovo mogla biti mala NLO svemirska sonda poslana na zemlju u svrhu proučavanja planeta, piše Net.

Drugo objašnjenje je da bi objekt mogao biti neka vrsta duhovne materije ili stvorenja. U svakom slučaju zasad niko od tih stručnjaka nije spreman dati neko logično objašenjenje. Čeka se nastavak priče…

Izvor: Cafe.ba

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *