NASA primila SOS poziv iz druge galaksije

nasa
Britansko ministarstvo obrane pustilo je u nacionalni arhiv svoju već sedmu po redu arhivu o NLO-ima. U toj najnovijom, otkriven je i zanimljiv članak, ali problem je u tome što ga je objavio američki tabloid World Weekly News. U članku tog tabloida iz 15. septembra 1998. godine, nalazi se ‘neverovatna’ priča o dekodiranom vanzemaljskom signalu, kojeg je NASA otkrila u januaru iste godine, ali su bili potrebni meseci da se dešifruje….

Radi se o SOS signalu, koji je star 80.000 godina, odnosno koji je poslat u doba dok su još sabljasti tigrovi hodali po Zemlji, stoji u navedenom članku. Nadalje piše da je ključna osoba, koja je otkrila navedenu informaciju, ruski svemirski naučnik dr. Viktor Kulakov.

Apokalipsa

Kulakov je tada tvrdio da je signal stigao iz galaksije Andromede i civilizacije, koja je u tom trenutku bila razvijena koliko i Zemlja danas. ˝Jednostavna činjenica da smo otkrili i dešifrovali poruku potvrda je bez sumnje da su njihovo znanje i tehnologija, u najboljem slučaju, bili ukorak s našom sadašnjom’˝ izjavio je ‘98. Kulakov.

Naravno, ruski naučnik ništa nije otkrio oko same poruke, osim da je počela s rečima ‘Pomozite nam’ i kako se u njoj nalaze tačne koordinate ‘planete osudjene na propast’. Istakao je da se u poruci moglo pročitati da se na toj planeti dogodio apokaliptičan scenario pa da su oni koji su poslali poruku, u neku ruku, sami prihvatili krivicu za vlastitu nesreću. No na kraju Kulakov opet ne otkriva zašto neobični vanzemaljci nisu mogli otići sa svoje planete.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *