Nadjena lobanja vanzemaljca

vanzemaljac
Na ostrvu Sealand u Danskoj pronadjena je čudna lobanja o kojoj postoji teorija da potiče sa Balkana i da je pripadala vanzemaljcu…
Tokom zamene starih kanalizacionih cevi, Danac Anton Spangenberg je u svom dvorištu na ostrvu Sealandu pronašao neobičnu lobanju o kojoj postoji nekoliko teorija. Za nas je svakako najintrigantnija ona po kojoj lobanja potiče sa Balkana i pripada vanzemaljcu, a na spomenuto dansko ostrvo je stigla preko Pariza i Minhena.

Među lokalnim stanovništvom, poznata je legenda o jednom članu Reda Pegasusove svetlosti (l’Ordre Lux Pégasos), koji je skrivao predmete neobične svetlosti. O tom Redu se malo zna, osim da je osnovan 1350. godine i da je okupljao mnoge pesnike i pisce, među kojima su najistaknutiji Giovanni Boccaccio, William Shakespeare, Rene Descartes i Aleksandar Solženjicin.

vanzemaljac

Lobanja s ostrva Sealanda je oko jedan i po puta veća od lobanje homo sapiensa. Posebno su uočljive očne duplje, koje su nesrazmerno velike, pa se pretpostavlja da su prilagođene za život u mraku ili pod zemljom ili, čak, u vasionu na nekoj udaljenoj planeti.

Analize sprovedene na Institutu Niels Bohr pokazale su da je ovo stvorenje živelo između 1200. i 1800. godine, a da je zakopano posle 1900. godine, prenosi Daily Mail.

vanzemaljac
I dalje ostaje misterija da li je ova lobanja pripadala vanzemaljcu, pripadniku do sada neotkrivene ljudske vrste ili je reč o deformisanom ljudskom biću.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *