Misteriozna metalna ploča pala na kuću

ploca
Prava misterija dogodila se u jednom američkom gradiću. Na kuću jedne žene pala je ploča nepoznatog porekla. O čemu se radi, ne znaju ni stručnjaci, ni laici….

Theresa Kauffman iz Mountlake Terracea u državi Washington, na čiji je krov kuće pala metalna ploča veličine stranice perilice rublja, i dalje traga za odgovorom o čemu se radi.

‘Čula sam kako ‘zuji’ u vazduhu dok je padalo. Da se neto našao napolje i na putu tom komadu metala, verovatno bi poginuo’, rekla je za Komonews iznenađena žena. Ona sama je pomislila kako se radi o delu koji je otpao sa aviona, ali kontrola leta pronašla je samo da je jedan avion nadletio to područje i da posada nije primetila da im manjka deo oplate nakon leta.

Ne veruje u vanzemaljce

‘Ovo je sigurno najčudnija stvar koja mi se ikad dogodila u životu’, istakla je Kauffman. Dodala je da je čula komad metala da pada 15 sekundi pre udara pa je sigurna da ga neko nije samo bacio na njenu kuću, ili da je pao s drveta. Mogućnost da je otpao s nekog vozila isto tako odbacuje, s obzirom da joj se kuća ne nalazi blizu bilo kakve prometne ulice ili autoputa.

Misteriozni komad metala, beli s jedne i crni s druge strane, na sebi nema nikakve oznake ili tragove šrafova. Kauffman je skeptična i da se radi o ‘daru’ vanzemaljaca. ‘Ne verujem ja u to. Neko mora biti odgovoran za ovo. Nije baš da je kiša metala s neba svakodnevna pojava’, zaključila je ona.

{youtubejw}g1A6-7aJfg8{/youtubejw}

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *