Hotel u pomoć pozvao isterivače duhova


Zbog niza čudnih događaja u jednom hotelu, u škotskom mjestu Lochaber, u pomoć je pozvana lokalna grupa istjerivača duhova Ghostbustersa.
Radnici i gosti svjedočili su brojnim neobjašnjivim događajima i ukazanjima u hotelu koja su se događala još od davne 1830-te godine.

Jim Morrison i njegova zaručnica Heather MacLeod su bivši radnici Hotela Ballachulish u kome su primijetili paranormalne aktivnosti. Par je radio u hotelu u ljeto, a nakon niza čudnih događaja kojima su svjedočili odlučili su osnovati neprofitnu organizaciju koja je trebala provesti istragu u hotelu i dokazati da duhovi tamo zaista postoje.

Jim je u hotelu radio kao portir dok je Heather bila pomoćnica domaćice kad su doživjeli svoje prvo jezivo iskustvo na tom mjestu. „Dok sam u sobi 112 i pomagao Heather da premjesti krevet čuli smo teške korake u hodniku koji su se zaustavili ispred vrata. Međutim, kad sam pogledao van nije bilo nikoga. Heather mi je rekla kako je isto to doživjela nekoliko dana ranije“, rekao je Jim.

Drugom prilikom Jim se nalazio u sobi 204 kad je prozor, koji inače stoji otvoren, dva put zalupio i to sam od sebe. Podatak kako nije bilo vjetra ni propuha prestrašio je Jima koji je pogledavši na krevet primijetio udubinu kao da je neko sjedio na njemu.

Osim toga u nekim sobama se, kaže on, stekao osjećaj kao da te neko stalno posmatra iako su bile potpuno prazne.

I Gwen MacAskill, glavni recepcionar u hotelu Ballachulish, tvrdi da se gosti već godinama žale na neobjašnjive fenomene koji se događaju u tom hotelu.

„Jedan gost nam je prije nekoliko godina mailom poslao fotografiju koju je snimio u sobi 215, a na kojoj se vidi nešto što sliči na malog dječaka koji stoji pored kreveta. Takođe je jedan naš radnik iz održavanja, koji je ovdje radio 15 godina, rekao kako je i sam viđao tog dječaka.

U sobi 121 prije nekoliko godina boravio je jedan vozač koji je bio uvjeren da ga je nešto držalo za krevet i nije mu dalo da se ustane, a kaže i da je čuo dječje glasove u sobi što je zaista prilično čudno ka se zna da se na to mjestu davno prije kad je zgrada sagrađena nalazila dječja soba“, priča MacAskill i dodaje kako su se mnogi gosti i radnici žalili na neobjašnjivi zvuk koraka, klavir koji svira sam od sebe, staricu u hodniku i slične čudne stvari.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *