Fotografisala duha na venčanju, pa pobegla

duh
Venčanje u gradiću St. John’s u kanadskoj provinciji Newfoundland išlo je po planu. Sve dok jedna gošća nije počela da vrišti i beži. Bila je to prijateljica mladog para koja je fotoaparatom snimila nešto za šta svi veruju da je bio duh….

Mladenci Matt White i Danielle Hann ispričali su kako se njihova prijateljica Karen Hanlon šokirala nakon što je videla šta je snimila digitalnim fotoaparatom na njihovu venčanju koje se održalo 18. juna u lokalnom vinskom podrumu gde su se i upoznali.

„Karen je buljila u fotoaparat i potom je počela da trči vičući: ‘Pogledajte šta sam snimila, neko je na ovoj fotografiji“, ispričao je Matt.

Na prvi pogled činilo im se kako je na fotografiji muškarac u belom kaputu koji lebdi s desne strane recepcije.

Kada je došao gazda podruma Dale Jarvis, rekao im je kako je moguće da se radi nekoj vrsti odsjaja, ali dodao je i da takve stvari nisu neuobičajene u Newmann Wine Cellaru. Već su, rekao je, imali dosta „poseta“ te vrste, prenosi The Sun.

„To je jedno od onih mesta na kojima se stalno događaju takve stvari s duhovima. Može se reći da je to već deo tradicije“, rekao im je Jarvis.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *