Deca slikala NLO iz automobila

nlo
Neke neobične NLO priče odmah isplivaju na površinu, mnoge su upitnog karaktera, ali neke ljudi skrivaju sve dok pukim slučajem ne završe na internetu….
Takva je i priča iz mesta Ajax u kanadskoj državi Ontario. Još u avgustu 2008. godine, krećući se autoputem 45 područem jezera Rice, deca su iz automobila uspela da uslikaju ovu neverovatnu fotografiju koju prenosimo.

Autor teksta o ovoj fotografiji na portalu UFODigest.com piše da mu je njegov prijatelj iz spomenutog mesta, kojeg je samo predstavio pod imenom Jack, poslao fotografiju na kojoj se vidi neidentifikovani leteći objekat. Jack mu je rekao da mu je sliku prosledio jedan od radnika iz firme, čiji je on vlasnik. Fotografiju su prema njegovom pričanju napravila deca tog radnika, usred vožnje automobilom.

Navodno postoje i mnoge priče povezane s viđenjem NLO-a iznad Ontarija, a ova fotografija možda daje i pravu dimenziju tim pričama. Ono što se može videti na slici jeste pravougli (barem tako izgleda) objekat, čiji pogon ostavlja trag na nebu. Kako je porodica radnika slike držala jako dugo vremena za sebe, nezavisni stručnjaci nisu imali prilike da kažu što misle, ali uskoro bi i oni mogli reći pokoju reč o ovoj fotografiji. Je li ona lažna, ili nije, prepuštamo da prosudite i vi i oni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *