Čudo ili samo trik u Ohaju: Kip Device Marije plače

suze
Mali kip Bogorodice lije suze u jednoj maloj biblioteci-prodavnici u Ohaju, Amerika. I vernici i nevernici su podjednako prijavili ovo čudo statue koja je semštena u zadnjem delu biblioteke…
I na ovoj slici jasno se vidi jedna suza na njenom obrazu a druga niz bradu. “Ja verujem da je istina. Suze su bile tamo, ja sam ih videla, ja verujem da je to čudo“, rekla je Doris iz obližnjeg sela Amberleia koja je i sama prisustvovala ovom čudu.
Jedno čudo je jedan stvar, medjutim postoje tvrdnje da i statua Isusa koja stoji na vrhu stepenica na ulazu u biblioteku takodje plače.
suze
“Iz znatiželje sa otišao tamo i pogledao. To su prave suze. To ne liči na vodu ili bilo šta drugo. To je pravo čudo!“ rekao je još jedan posetilac Gejl Voker.
Od kako se raširila vest o plakanju statue, biblioteka-prodavnica je pod opsadom, sve više i više ljudi dolazi da vidi ovo “čudo’, prenosi Daily Mail.
E sad da li je ovo stvarno čudo ili dobar marketinški trik prodavca videćemo. Samo da napomenemo da se ovakva čuda vrlo često prijavljuju svuda u svetu i da većinu crkva nije prihvatila jer se ispostavilo da je u pitanju prevara.

suze

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *