Živeli mladenci! Gde su?!

vencanje
Britanski par na sudu traži odštetu od kamermana koji je, umesto važnih trenutaka, snimao noge prolaznika, travu…
Martin (34) i Hajdi Šobruk (29) iz Sanderlenda tužili su kamermana Klejtona Beneta, čiji snimak im je upropastio venčanje.

„Zabrinuli smo se kada se pojavio ispred crkve neuredan i pospan, ali smo mislili da će umeti da bude profesionalac. Međutim, pola ceremonije je proveo ko zna gde, jer nismo mogli da ga nađemo, a ostatak je snimio kao da nema pojma šta radi“, rekli su Šobrukovi za „Telegraf“.

Kamerman nije snimio ni dolazak mlade, potpisivanje registra, sečenje torte, ni prvi ples para. Umesto toga, Šobrukovi su dobili mnoštvo kadrova travnjaka crkve, jer je Benet kameru ostavio na podu, kao i snimke nogu gostiju ili prolaznika koji uopšte nisu bili pozvani na venčanje.

Sud u Sanderlendu presudio je da Benet mora paru da plati 600 funti, a kamerman je odlučio da uloži žalbu jer tvrdi da je „profesionalno“ odradio posao, kao i da je ostao dva sata duže od ugovorenog vremena kako bi „sve snimio“.

„Nije nam stalo do novca, već do činjenice da nećemo imati šta da pokažemo svojoj deci jednog dana“, rekli su Šobrukovi.

MONDO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *