Žena francuskog političara obučena u kostim Žene mačke pokušala da ubije muža

zena macka
Supruga francuskog odbornika je optužena za pokušaj ubistva, nakon uhodjenja sopstvenog muža jer nije uspeo da postane gradonačelnik…..
Lorens Omore je priznala uhodjenje sa namerom da ubije sopstvenog muža jer njen muž Kristijan, opštinski odbornik Velentona, severoistočno od Pariza, nije uspeo da postane gradonačelnik.
44-godišnjakinja obučena kao Žena mačka, sakrila je pištolj u žbunu ispred kuće da bi izvela bizarno filmsko ubistvo.
Kako piše Daily Telegraph, žena nije uspela da povuče obarač jer je u poslednjem trenutku poslušala svoje srce i promenila odluku. Pravni eksperti kažu da je slučaj priča o “frustriranim političkim i porodičnim ambicijama koje se nisu ostvarile“, nakon što je Kristijan izgubio na izborima za gradonačelnika Velentona.
Lorens je svog muža sačekala dok se vraćao kući 14. juna, sakrivena u žbunju ispred kuće i obučena u odelo Žene mačke, sa lateks rukavicama i pištoljem u ruci. Medjutim kada je trebalo da ga ubije ona se iznenada predomislila. Policija razmatra motive koji su naveli ženu da ubije svog muža odbornika, kao i da li će podneti tužbu protiv nje jer se u trenutnku hapšenja mirno predala, što ukazuje da “je dobrovoljno odustala“.
Porodični prijatelj je rakao za Parisien da je gospodja Lorens uvek lepo obučena, lepo sredjena, nije sportski tip i teško je zamisliti u odelu Žene mačke kako čuči u grmlju i čeka svog muža da ga ubije…
zena macka

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *