Žele veću zadnjicu pa piju tablete za tovljenje pilića

zadnjica
Hiljade žena toliko očajnički želi veću zadnjicu da rizikuju život uzimajući tablete namenjene tovljenju pilića. Ove tablete za piliće prepune su hormona koji se povezuju s rakom dojke i problemima sa jetrom kod ljudi….

Prvobitno su ih koristili seljaci kako bi ubrzali rast pilića, a kasnije je otkriveno da žene od njih, navodno, dobijaju veće bokove, bedra i zadnjicu. Na internetu se prodaju ‘biljne’ verzije ovih tableta, Star Curves, Big Beautiful Butt Formula ili Brand New Booty Pills.

Prodaju se i na Amazonu, eBayu i preko Facebooka, a na svom ih blogu reklamira i reality-zvezda Kim Kardashian. Proizvođači tvrde da tablete sadrže samo ekstrakt egzotičnih biljaka koje imaju slično delovanje kao i hormoni za živinu. Ali, medicinski stručnjaci upozoravaju da se sadržaj tableta kupljenih na internetu slabo, ako se uopšte, proverava i da kupci ne mogu biti sigurni sadrže li navedene sastojke.

Sadrže li estrogen mogle bi dobiti ponešto na oblinama, ali ako je doza prevelika postoji rizik od razvoja krvnih ugruška i raka dojke. Osim toga, upozoravaju lekari, naš oblik tela prvenstveno je posledica gena. Trend uzimanja ovih tableta započeo je 1990-ih na Jamajci. Vlasti na ostrvu su ih naknadno zabranile, ali mnoge trgovine ih još uvek prodaju ilegalno.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *