Vozio električne autiće glavnom ulicom

kolca
Policajac Liu Yulin pomislio je da mu se priviđaju stvari kad je video muškarca u električnom autiću iz zabavnog parka….

“Preznojio sam se. Video sam muškarca kako se smestio između oba vozila i stiskao papučicu gasa na njima“, ispričao je zapanjeni policajac.

Radio vezom je javio najbližoj patroli da požuri na mesto događaja i urazumi muškarca. Oni su ubrzo stigli na mesto događaja i naredili mu da se zaustavi pored ulice. Muškarac koji se predstavio kao Zhang, policiji je rekao da je on vlasnik vozila iz zabavnog parka i da je otvorio biznis pored još jednog zabavnog parka, ali da mu ne ide baš najbolje,prenosi orange.co.uk

Hteo da poveća biznis

Ono što je odlučio da uradi jeste da izveze dva svoja vozila, koja pokreću baterije i na taj način privuče pažnju i poveća biznis.. S njim je u vožnju po prometnim ulicama grada krenuo i njegov asistent, pojasnio je Zhang, ali je morao hitno da ode zbog poziva na mobilni.

“Odlučio sam da ću pokušati voziti oba sam, jer nisam hteo jednog ostaviti nasred ulice da blokira saobraćaj i da ga neko ukrade“, rekao je Zhang.

Policajci su ga ukorili i upozorili da je protiv zakona po ulici voziti takva vozila, koja nisu namenjena vožnji na normalnim ulicama. Kazna je bila samo verbalna, jer kineski zakon nije predvideo ovako bizaran slučaj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *