Ulovila dečka sa drugim pa im pokazala ko je “muško“

amanda
Jedna Amerikanka totalno je izgubila kontrolu kad je svog dečka uhvatila u prevari. Besramno ju je varao u njihovom krevetu, i to s muškarcem. Kad ljubavnik nije hteo da napusti kuću, ženi je pukao film i dohvatila je bejzbol palicu….

Ljubomorni ispadi pomešani s agresivnošću neretko završe tučom. Takve situacije najčešće su ‘rezervisane’ za povređene muškarce, dok žene češće plaču i viču.

Ali, ova povređena i šokirana žena odlučila je da uzeme stvar u svoje ruke, i to doslovno.

Amerikanka Amanda Lynn Stockstell (36) ostala je šokirana kada se u petak nakon posla, u dva sata posle ponoći, vratila kući. U zajedničkom krevetu zatekla je svog dragog u nimalo čednoj radnji. Njen partner besramno se seksao s muškarcem.

Stockstell je poludela i naredila nepoznatom ljubavniku da napusti njen dom. Kako je dečko uporno odbijao da izadje iz kuće, a njen dragi nije ni pokušao da smiri situaciju, ženi je pao mrak na oči. Dohvatila je bejzbol palicu i opalila drskog ljubavnika. Tada je pozvala policiju i prijavila uljeza u domu, nepoznatog muškarca s pištoljem, kojeg policija kasnije nije pronašla jer je ipak pobegao, prenosi Daily Mail.

Gospođica Stockstell mogla bi zbog ovog incidenta da provede čak dve godine u zatvoru.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *