Ukrao dolar da bi otišao u zatvor

pljackas
Ričard Veroun iz Severne Karoline opljačkao je banku i uzeo samo jedan dolar, kako bi ga smestili u zatvor gde može da dobije besplatnu medicinsku negu, koju, kao nezaposleno lice, do sada nije dobijao….

Nezaposlenom Ričardu Verounu hitno je potrebno lečenje, ali on za to nije imao novca, pa je odlučio da ukrade jedan dolar iz banke, kako bi ga policija smestila u zatvor, u kome zatvorenici dobijaju besplatnu medicinsku negu.

Kada je došao u banku, radnici na šalteru je predao papirić na kome je pisalo: „Naoružan sam. Daj mi jedan dolar.“ Iznenađena radnica mu je predala novac, a Veroun je zatim zamolio da pozove policiju, koju je mirno sačekao.

Policija je ustanovila da nesrećni čovek nije bio naoružan, ali ga je ipak smestila u zatvor, međutim, on će tamo ostati najduže mesec dana, a za lečenje svih zdravstvenih poteškoća koje ima, to neće biti dovoljno. Veroun ima izraslinu na grudima, probleme sa kičmom i levom nogom, a s obzirom na to da nije zaposlen, on nema zdravstveno osiguranje, pa je morao da preduzme ovaj očajnički potez kako bi obezbedio pomoć.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *