Ukradenim automobilom „aterirao“ na krov kuće

auto krov
Mladi Švajcarac koji je ukrao automobil, tokom vožnje je izgubio kontrolu, leteo vazduhom 100 metara i „aterirao“ na krov kuće.Šesnaestogodišnjak se satima vozio planinskim putevima u Walermseeju u Švajcarskoj sve do trenutka kada je prebrzo ušao u jednu krivinu….

„Automobil je probio zaštitnu barijeru i leteo 30 metara kroz vazduh, nakon čega je pao na krov kuće. No, automobil je doslovno odskočio i leteo dodatnih 70 metara, nakon čega je konačno sleteo na krov druge kuće koja se nalazi na dnu padine“, rekao je policajac koji je došao na mesto nesreće.

Za veliko čudo, tinejdžer nije bio povređen. Policajci su ga uhvatili dok je u stanju šoka pokušavao da pobegne, prenosi Metro.

„Mislio sam da se radi o zemljotresu ili da se deo brda srušio na moju kuću. Nisam očekivao da ću na krovu videti automobil. Pomislio sam da je vozač teško povređen, ali sam se začudio kad sam vidio da je automobil prazan. Mislio sam da je odbačen van automobila. Onda sam shvatio da je pobegao“, rekao je vlasnik kuće na koju je mladić „aterirao“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *