Ukradeni Audi napunio benzinom umesto dizelom

audi a4
Jedan kradljivac automobila u Velikoj Britaniji je bio prisiljen da napusti ukradeni Audi nekoliko kilometara od mesta na kojem ga je ukrao jer je rezervoar napunio benzinom umesto dizelom…

Daniel Boxall je ukrao Audi A4 vrijedan 15.000 eura nakon što je „odžepario“ vlasnicu Caroline Lyons u malom gradiću Ramsgateu u Velikoj Britaniji, piše „Telegraph“.

Nakon što joj je ukrao ključeve, ušao je u automobil i odvezao se u društvu svog prijatelja Richarda Lloyda. Već nakon nekoliko pređenih kilometara, uočio je da nestaje goriva. Zaustavio se na benzinskoj pumpi i uprkos natpisu na poklopcu rezervoara natočio benzin umesto dizela.

Potom je seo u automobil i odvezao se dalje. Nakon nekoliko stotina metara automobil je stao na veliko iznenađenje kradljivca.

Kada je shvatio da ne može dalje, nije želio da ode praznih ruku pa je učinio još jedan bizaran potez. Pokušao je prodati automobil za 100 eura motociklisti kojem je rekao da navodno već sutra kupuje Porsche. Motociklisti je to bilo sumnjivo pa je pozvao policiju koja je uhapsila dvojicu prijatelja koji su osuđeni za krađu vozila.

Boxall je dobio 12 meseci uslovne kazne i zabranu upravljanja vozilom u periodu od godinu dana.

Njegov prijatelj Lloyd je osuđen na 180 dana zatvora, uslovno na 18 meseci i godinu dana zabrane upravljanja vozilom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *