U Pekingu otvorena škola za sponzoruše

sponzoruse
Jedina lekcija u Centru za edukaciju žena u Pekingu je: Kako se udati sa milionera. Naime, polaznice centra za 30 sati nastave koju moraju platiti oko 3.080 dolara jedino moraju savladati kako naći bogatog muža….

Da bi opravdale to što su uložile novac u „školovanje“ ove žene moraju naučiti da se što bolje našminkaju, a predavači ih uče i tome kako će po izrazu lica, odnosno po gestikulaciji prepoznati da li se ispred njih nalazi prevarant ili čovek koji je zaista njihova prava meta-milioner. Škola takođe nudi i edukaciju o različitim vrstama čaja i njihovoj pripremi.

Udati se bogato primarni je cilj velikog broja Kineskinja, piše „Beijing Today“. Od avgusta prošle godine „škola za sponzoruše“ je privukla veliki broj devojaka, a već ju je završilo 2.800 polaznica. Prema pisanju Rojtersa Kina ima 189 milijardera, a bliži se i broju od milion milionera.

Da škola dobro prenosi znanje na svoje učenice dokazuje i podatak da je u poslednje vreme spojila 30 parova koji su se već venčali, a ostale devojke se nadaju da će ubrzo naći svog bogatog muža.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *