Sveštenik traži da mu izmere anus da dokaže da nije gej

svestenik
Španski sveštenik, Andres Garsija Tores sa službom u gradu Fuenlabrada kod Madrida, najavio je da će ići u Rim kako bi dokazao da ga nepravedno izbacuju iz parohije….

Naime, biskup iz Hetafea zahtevao je da Tores krene kod pihijatra kako bi se „izlečila“ njegova homoseksualnost, i tražio je da se podvrgne testiranju na virus HIV-a, prenosi Huffingtonpost.com.

Na ovo ga je navela priča da je sveštenik bio u vezi sa 28-godišnjim Kubancem iz semeništa, sa kojim je putovao u Fatimu. Dvojica muškaraca su na fotografijama sa putovanja zagrljena i obojica su goli do pojasa.

„Neka mi izmere anus da vide da li se raširio“, poručio je sveštenik, koji tvrdi da je sa Kubancem samo prijatelj. Žali se da njegova majka neprestano plače otkada je čula šta se dogodilo.

Ipak, kaže da je srećan kada vidi punu crkvu ljudi, a većina onih koji posećuju njegovu parohiju najavili su demonstracije povodom biskupovih planova da premesti njihovog omiljenog sveštenika. Lokalni stanovnici kažu da je Tores divna osoba, koja se posvetila pomaganju drugim ljudima i do sada je skupljeno više od hiljadu potpisa kao znak podrške.

Izvor foto: Perezhilton.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *