Standardi na kineski način

kineskinje
Sa super brzim vozom na relaciji Shanghai-Peking, koji počinje da saobraća za dve nedelje, Kina želi da impresionira svet, ne samo sa, do sada neviđenom brzim vozom, već i uslugom u samom vozu….

Kako bi svaki putnik imao najbolja četiri sata svog života, rukovodioci su za uslužno osoblje u super brzom vozu osmislili bizarna pravila i načine obuke.

Tako je devojkama dozvoljeno da se osmehuju tako da se vidi samo osam prednjih zuba. Ovaj podvig postiže se svakodnevnim žvakanjem štapića za jelo.

Neophodno je i da se osmjehuju očima. Ovu veštinu devojke mogu steći tako da, izuzev očiju, pokriju celo lice i smeju se jedne drugima.

Osim toga, devojke moraju biti sposobne da izvedu impresivan talenat show.

I na kraju putnicima je potrebno osigurati „5S“ usluge. Taj termin se odnosi na osmeh, brzinu, standarde, iskrenost i pružanje zadovoljstva.

Kao poslužitelji na „metak“ vozu radiće 313 devojaka izmedju 19 do 22 godine, a izabrane se među 3.000 koliko ih je apliciralo za posao. Svaka od devojaka ispunjava standarde visine, odnosno više su od 165 centimetara.

Shanghai-Peking „metak“ voz je u decembru prošle godine oborio svetski rekord za vreme probne vožnje, koji je iznosio 486,1 km po satu. Prvi službeni put zakazan je za 1. juli.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *