Skandal: Jelena Janković na reklami za banku sperme

jankovic sperma

Dok je prolazio železničkom stanicom u Bernu, novinaru švajcarskog lista “Blik” privukla je pažnju razglednica na jednom stalku: “Banka sperme. Molimo vas da uzorke ubacite ovde”, pisalo je na tabli prikazanoj na raglednici….

Nakon toga šok: Zar to nije…? Da, to je ona. U prvom planu je bila velika fotografija 25-godišnje teniske zvijezde Jelene Janković, pete na WTA listi. Njeni naduvani obrazi trebalo je da asociraju na to je ona ta “banka sperme”, prenosi Blic.

Autori razglednice po ceni od dva švajcarska franka verovatno su mislili da su bili mnogo duhoviti kada su iskombinovali natpis i devojčin izraz lica, a zapravo jedini efekat koji su postigli jeste nizak udarac i uvreda na račun teniske zvezde.

Sportistkinja je na besraman način i bez njenog znanja zloupotrebljena i pretvorena u seksualni objekat.

Kako je tako nešto uopšte moglo da se dogodi?

Vlasnik kioska, preduzeće “Valora”, upućuje na nemačkog isporučioca “Modern tajms”, kompaniju koja širom evrope prodaje ovakve, navodno duhovite, razglednice.

“Niko od nas nije znao da je reč o gospođi Janković. Veoma nam je žao i naravno da joj se izvinjavamo”, rekao je direktor ove kompanije Andreas Mamero.

I preduzeće “Valora” je reagovalo: “Naložili smo da se sa svih naših prodajnih punktova povuku ove razglednice. Naš cilj nije da prodajom povređujemo prava ličnosti”, izjavila je predstavnik za štampu Stefanija Misteli.

Jelena Janković nije znala za ovu kartu, a njena majka Snežana nije želela da se izjašnjava o ovom slučaju. U svakom slučaju, ova prljava “igra” verovatno neće proći bez posledica.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *