Sina crnca dala u sirotište da ne otkriju aferu pa ga usvojila

crnce
Tim Brannigan rodio se 10. maja 1966. godine u Belfastu, a često kaže da se rodio i umro na isti dan….
Njegova majka Peggy rekla je roditeljima, braći, suprugu i ostaloj deci da joj je sin umro na porodjaju. Uspela se dogovoriti s osobljem u bolnici da Tima odvedu u sirotište, ali da ga ni pod koju cenu ne daju na usvajanje. Nakon nekog vremena Peggy je otišla po sina u sirotište i usvojila ga, a on je godinama živeo u uvjerenju da nije njeno biološko dete.

Sina je rodila nakon preljube s lekarom Michaelom Ekuom koji je bio crnac. Kad je ostala trudna, uhvatila ju je panika i suprugu je rekla da su je silovali.

Timu je majka celu priču ispričala kada je imao 19 godina. Nakon što su oboje popili nekoliko pića,  rekla mu je da želi da on vidi celi svet i da mu mora nešto važno reći.

“Timothy dušo, trebam ti nešto priznati. Ja sam tvoja biološka majka i ti si moj sin. Nisi usvojen” priznala je Peggy svom sinu. Tim dodaje da se nakon njenih reči rasplakao od sreće. Starijoj braći to je rekao tek nedavno.

Peggy mu je rekla i da bi joj bilo drago da potraži svog oca, ali tada to nije hteo. Saznao je i da ga je video samo jednom dok je je bio beba. Ipak, 20-ak godina kasnije upoznao je i pravog oca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *