Silikoni za sedmi rodjendan

silikoni sedam
Sara Burž (50), poznata u britanskoj štampi kao „zavisnica“ od plastične hirurgije i samozvana starleta, svojoj mezimici je za sedmi rođendan poklonila vaučer za hirurško uvećanje grudi….

Sara je na svoje operacije potrošila već oko 500.000 funti, a „poklon“ za sedmi rođendan njene ćerke koštao je 6.000 funti.

„Popi je bila oduševljena! Stalno govori kako jedva čeka da izgleda kao odrasla žena, i cičala je od radosti kada sam joj objasnila za šta je vaučer. Znam da je još mala, ako joj budu porasle veće grudi, vaučer može da iskoristi za neku drugu operaciju“, rekla je ponosna majka za „Dejli mejl“.

Popi je za rođendan dobila i „princeza“ žurku na kojoj su ona i drugarice dobile tretmane manikira, pedikira, šminkanja i friziranja. Devojčicama su urađene i lažne tetovaže, poslužen im je dečji šampanjac i torta vredna 250 funti.

„San mi se ostvario. Jedva čekam da izgledam kao mama“, rekla je slavljenica za „Dejli mejl“, a na portalu tog lista čitaoci već pišu kako bi Sari trebalo oduzeti dete, prenosi MONDO.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *