Proizveli kraljevsko pivo sa vijagrom

pivo vijagra
Engleska kompanija proizvela je ograničenu seriju “čarobnog napitka“ za prodaju. Nekoliko boca poslali su princu Williamu za prvu bračnu noć…
Plava tabletica za povećanje muške potentncije ljubiteljima piva uskoro možda više neće ni trebati. Popiju li samo tri boce novog pića koje je proizvela britanska kompanija BrewDog, učinak bi trebao biti isti kao da ste popili jednu tabletu viagre.

Već neko vreme sve se vrti oko kraljevskog venčanja. Verujemo da je ljudima cela ta pompa počela da ide na živce. Zato smo princa Williama i njegovu verenicu Kate odlučili da iskoristimo da napravimo dobru reklamu za naš novi proizvod. Pivo s dodatkom viagre nazvali smo Kraljeva predstava potentnosti – rekao je James Watt, šef kompanije BrewDog. Na tamnoj boci nalazi se bela nalepnica s likom kraljevskog para.

Za napitak od hmelja koji u sebi, osim viagre, sadrži i malo čokolade i još nekoliko različitih vrsta afrodizijaka u trgovinama potrebno je izdvojiti oko 10 eura. Proizvođači ističu da su hteli da se ovih dana zabavljaju i oni koji neće ići na kraljevsko venčanje. Garantuju da već i jedna boca njihova novog piva sa 7,5 odsto alkohola može svakome podići raspoloženje. Princ William takodje bi se mogao da se ludo zabavi svoje prve bračne noći. Iz pivare su mu na poklon poslali nekoliko komada pre nego što nestane 1.000 boca koje su proizveli. Proizvođači tvrde da je njihov proizvod nije štetan za zdravlje ako se u njemu ne preteruje.

Pivo treba piti, a ne čuvati na policama

James Watt, šef pivare, sa svojim je timom osmislio celi proizvod. Tablete viagre izmrvili su u prah i u svaku bocu stavili trećinu. Čokoladu su u pivo stavili kako bi prikrila gorkast okus. Watt je uveren da će mnogi kupiti pivo samo iz štosa, ali preporučuje da je popiju jer nije štetna.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *