Profesor “začinio“ predavanje striptizetama

striptiz
Profesor Džek Rapaport sa Univerziteta u Filadelfiji suspendovan je nakon što je unajmio striptizete da plešu na seminaru „Primena Platonove i Hegelove etike u poslovanju“.

Studenti Univerziteta u Filadelfiji koji su platili 150 dolara za učešće na ovom seminaru su jednim udarcem „ubili dve muve“ – dobili i obrazovanje i ples u krilu. Njihov profesor Džak Rapaport je organizovao predavanje sa profesionalnim striptizetama.

Na seminaru iz menadžmenta posvećenom „primeni Platonove i Hegelove etike u poslovanju“, koji je uključivao i „egzotični ples u krilu“, bilo je 30 studenata, među kojima su bile i dve devojke.

Plesačice su izvele ples u krilu većem delu studenata i samom profesoru, koji je ubrzo suspendovan.

Rapaport (57) predaje na fakultetu već 22 godine i poznat je po nekonvencionalnim predavanjima – svojevremeno je, kako bi studentima objasnio statistiku, organizovao „izlet“ na konjske trke.

Studenti su za učestvovanje na njegovom poslednjem predavanju dobijali dodatne bodove, ali sam seminar nije održan do kraja jer je upao dekan, prekinuo „Hegela“ i suspendovao profesora, piše Mondo.

MONDO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *