Prodaje nevinost za 50.000 eura

nevinost
Mlada 20-godišnja Slovakinja Nikolina raspisala je licitaciju, u novinama iz Bratislave i putem interneta, medju muškarcima koji  su zainteresovani da “kupe“ njenu nevinost. Pri tome je ponudila i lekarsko uverenje koje potvrdjuje da do sada nijednom nije imala “puno“ seksualno iskustvo…
Devojka je kao početnu cenu svoje nevinosti odredila sumu od 50.000 eura, uz nadu da će joj ovaj postupak doneti najmanje 200.000. Nikolina se pravda da je na taj korak prinuđena zbog loše materijalne situacije u koju su upali članovi njene najbliže porodice.

Pre nekoliko meseci, svoju nevinost je javno ponudila i Mađarica Monika, koja je tek stekla punoletstvo, što posebno naglašava da se zainteresovani kandidati ne bi plašili sukoba sa zakonom. Bila je iznenađena ponudom nekolicine zainteresovanih da posle te „plaćene“ prve seksualne noći ostanu zajedno i venčaju se. Monika je putem interneta uz svoju fotografiju istakla cijenu od 100.000 eura, zadržavajući pravo da izabere najprivlačnijeg muškarca.

Novi talas rasprodaje nevinosti u istočnom delu EU kompletira neimenovana Čehinja, studentkinja prve godine fakulteta, koja čak nije ni priložila svoju fotografiju uverena da će njene godine i slobodniji opis ostalih fizičkih atributa biti dovoljni da se pojave brojni interesenti. Međutim, kada je na fotografijama videla fizički izgled prvih kandidata, odustala je od daljnje ponude svojih kvaliteta, uz izjavu da će nevinost ipak pokloniti svom dečku koji, iako se zabavljaju duže vreme, nije insistrirao na predbračnom seksualnom odnosu. Njegov izgled, kako je rekla mlada Čehinja, neuporediv je sa izgledom i uzrastom pomenutih kandidata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *