Preživela pad sa 900 metara

Larisi Batler se padobran zapetljao u vazduhu, ali ona je ipak živim čudom uspela da preživi pad sa 900 metara. Ima samo polomljenu nogu, nekoliko modrica i potres mozga…
Larisa je trenirala skakanje padobranom u Južnoj Africi i za malo je izbegla smrt. Padobran je počeo da se otvara ali se zapetljao na visini od 900 metara i samo se delimično naduvao. Njen dečko je gledao kako on pada na zemlju. Doktori su rekli da je imala neverovatnu sreću što je prošla samo sa polomljenom nogom i potresom mozga.
“Sve je trebalo da prodje dobro, ali ona je iz aviona iskočila u veoma nestabilnom položaju. Zbog toga padobran se zapetljao i ako je znala proceduru u takvim uslovima, ona ništa nije uradila i pala je na zemlju. Ali za nekoga ko ima samo dva ili tri skoka padobranom dobro je prošla“ rekao je padobranski veteran Džos Vos.
Laris Batler je prebačena u bolnicu na intenzivnu negu i nalazi se van životne opasnosti. “Doktor je rekao da je ovo Božja intervencija, pravo čudo“ kaže njen očuh Viktor Peterson a prenose svetski mediji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *