Pijana mu ušla u kuću, skinula se i uvukla u krevet

pijana
Živite sami, nemate devojku, nemate ženu a sigurno ste maštali da vam nepoznata zgodna cura upadne u krevet i… Jednom srećniku se to baš dogodilo, ali umesto da upozna mladu damu on je pozvao policiju….

Jedan Kanađanin je doživio nešto o čemu maštaju mnogi muškarci. U kasnim noćnim satima, u petak noću, probudila ga je buka. Neko je otvorio ulazna vrata stana i uputio se prema njegovoj spavaćoj sobi. Preplašen i zbunjen, ugledao je nepoznatu mladu i zgodnu ženu.

Devojka se svukla, došla do kreveta i uvalila se pored njega. Za samo nekoliko minuta, zaspala je k’o klada. Uznemiren i šokiran, razmišljao je nekoliko minuta, pa je odlučio da pozove policiju. Šta biste vi uradili?

Kad je policija stigla, mlada dama je i dalje čvrsto spavala. Jedva su uspeli da je probude, i da je privedu u stanicu na razgovor.

Ustanovili su da devojka živi sprat ispod i da se nakon noćnog izlaska vratila pijana i drogirana, zbog čega nije znala šta radi. Pred njenim stanom su pronašli cipele, jaknu i torbicu, ali nije razjašnjeno zašto se zaputila na drugi sprat. Zadržana je na trežnjenju, a očekuje je kaznena prijava.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *