Na putovanje po svetu umesto supruge vodi seksi lutku

lutka
David Hockey je publici na internetu poznat već duže vreme, još otkako su ga zbog njegovog neobičnog hobija neke internet zajednice kojima se poverio ismejale. Ali, to ga nije obeshrabrilo da svoju neobičnu zanimaciju i dalje nastavi da javno promoviše…

Njegov hobi su silikonske lutke, a što sve radi s njima u svoja četiri zida nije na nama da ispitujemo. Ipak je to njegov privatan život. Ali, ono što radi u javnosti zainteresovalo je medije širom sveta. Svoju 2.000 funti vrednu silikonsku ljubimicu odlučio je da povede na putovanje po svetu na kojeg će potrošiti oko 16.000 funti. Iako umesto supruge na ovo skupo putovanje vodi lutku, njegovoj supruzi je drago da on ima hobi kojem se može posvetiti.

Ovaj 57-godišnjak tvrdi da njegova supruga nema razloga za brigu ‘jer on sigurno neće pobeći s 40 kilograma silikona koji ima oblik žene’. Kao da bi ovo bio prvi slučaj u kojem sredovečni muškarac ostavlja svoju suprugu radi mladog i vitkog silikonskog komada. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je na glamurozno seksi rublje za svoju najdražu lutku potrošio preko 1.200 funti i da ju vodi na putovanje svetom, možda je vreme da se zapitamo nije li ona samo obična ljubavnica koja se vrlo vešto pretvara da je lutka.

No, David sve brižne duše uverava da u tome nema istine. ‘Postoje neki ljubitelji lutaka kojima su lutke draže od stvarnih osoba, ali ja nisam među njima. Za mene su lutke samo hobi’. Trenutno dovršava dokumentarac o svom hobiju i ljudima koji se njime bave. To će ujedno biti i njegov prvi ozbiljan film o lutkama, a do sada je snimio i nekoliko humorističnih.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *