Na ljubavnika potrošila 10.000 dolara pa otkrila da je on žena

baba
Amerikanka Paula Bonhomme upoznala je 2005. godine na chatu vatrogasca koji se predstavljao kao Jesse Jubilee James. Na darove koje mu je kupovala potrošila je 10.000 dolara. Zbog vatrogasca je ostavila supruga i nameravala da se preseli kako bi živeli zajedno…..

No onda su joj 2006. godine javili da je Jesse umro od raka jetre. Ali uskoro se još više šokirala i to nakon što su njeni prijatelji otkrili da Jesse zapravo nije niti postojao nego ga je izmislila Janna St. James, žena srednjih godina koja živi u Chicagu, piše Daily Mail.

Prevarena Paula odlučila je da tuži Jannu. Slučaj su prvo odbacili ali sada je Paula ipak uspela da slučaj ‘progura’ na sud. Paula tvrdi da je Janna osim vatrogasca kreirala na internetu i celi niz njegovih imaginarnih prijatelja. Izmislila je i da Jesse ima šestogodišnjeg sina i čak joj je poslala njegovu fotografiju. ‘Par’ se nikada nije sreo. Paula je nekoliko puta razgovarala na telefon s Jannom koja je koristila poseban uređaj tako da je njen glas zvučao kao muški….

{youtubejw}XmPDGZPnYl0{/youtubejw}

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *