Majka potrošila 32.000 dolara za “princezin“ šesti rodjendan

princeza
Dok se druge devojčice vesele domaćoj torti, Gracini roditelji potrošili su neverovatnih 32.000 dolara za njen šesti rođendan….
Nicole (45) je želela da organizuje nezaboravnu zabavu za „malu princezu“. Zabava je prikazana u TLC-evim „Neverovatnim dečjim zabavama“.  Nicole je potrošila samo 3000 dolara na pozivnice i 2100 dolara za tortu na devet spratova. Naručila je 42 cvetna aranžmana i Pepeljuginu kočiju. Dovela je i glumce koji su upotpunili temu srednjovekovne princeze, piše Daily Mail. Gracie se pre slavlja opuštala u spa zoni.
princeza
„Još je u doba dok veruje u bajke pa sam joj ja ostvarila jednu“ rekla je majka dok stariji brat Parker nije bio toliko oduševljen. Potplatili su ga sa 100 dolara da odnese pozivnice svim gostima.
princeza
„Mislim da je preterala“ rekao je. Otac Jason, koji je na zabavi bio obučen kao kralj rekao je da ovo nije normalna zabava. Međutim, Sve to nije bilo dovoljno za Gracie kojoj se nije svidela zabava jer ptica na torti nije bila plave boje već ružičaste. „Ona je perfekcionist“ objasnila je majka.
princeza
princeza

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *