Majka izazvala zgražavanje: Na blogu napisala da više voli sina!

majka sin
Blog “Majčina ispovest: Mislim da malo više volim sina“, izazvao je burne reakcije. Veruje da ljuabv ima veze sa načinom kako je rodila. Ćerku su joj uzeli nakon porodjaja…

Blog američke majke izazvao je burne reakcije jer je rekla da više voli 20-mesečnog sina nego trogodišnju kćer. Blog je nazvala „Majčina ispovest: Mislim da malo više volim sina“. Napisala je da je dugo razmišljala o tome, ali nije se usudila da izgovori. Gledaoci ABC Newsa kritikovali su majku.

„Nemoguće je da sam jedina koja tako oseća. Majke nisu savršene, iako se prave da jesu“, napisala je. Dodaje da ih oboje voli.

Veruje da to ima veze s načinom kako su deca rođena. Ćerku su joj uzeli nakon rođenja i bila je mesecima bolesna. Sina je odmah nakon porodjaja dobila u naručje. Veruje i da je manjak iskustva uticao na odgoj ćerke. Kaže kako je ćerka samostalna i svojeglava. Čim je primila sina, osećala je da je njen, dok s ćerkom nije imala taj osećaj.

Videvši komentare na blog, majka je objavila još jedan tekst u kojem je napisala da su je povredili komentari, ali da su ljudi verovatno prepoznali svoje osećaje kojih se srame.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *