Madjar zbog koga curice padaju u trans!

madjar tarzan
Sećate se neverovatnog srpskog repera Dobermanna? Ako ste među srećnicima koji su preživeli njegov muzički opus, imamo za vas nešto mnogo bolje. O da, moguće je, ima i većeg čuda od njega! Umetničko ime mu je Johnny Gold i dolazi iz Mađarske….

Krajem prošle godine otkrili smo repera Dobermanna i tu radost podelili s vama. Uvereni da mu nema ozbiljne konkurencije koja bi poljuljala njegov gotovo kultni status kralja trasha, nebrojeno puno puta uživali smo u pesmi “Dođi, dođi u Grčku“.

E, sad smo doživeli prosvetljenje! Neka nevidljiva ruka dovela nas je do mađarskog bisera, mišićavog Johnnyja! Iako svojim stavom neodoljivo podseća na Johnnyja Brava, ovaj Mađar daleko je ispred njega. Ponosno se predstavlja kao Johnny Gold i samouvereno tvrdi da je s njim sve bolje. S obzirom da ne razumemo mađarski, jedino što smo shvatili je da Mr. Gold obožava svoje telo, da traži ljubav i da želi da ga vole svaki dan.

Osim neverovatnog blještavog outfita gradskog Tarzana, preloše muzičke podloge i još lošijeg engleskog, mađarski Don Juan može se ‘pohvaliti’ i očajnim plesnim pokretima, ali fenomenalnom facijalnom gestikulacijom. Nažalost, nismo saznali njegovo pravo ime i prezime jer mu je nemoguće ući u trag, pa smo čak pomislili da haluciniramo. Ali, na svu sreću, imamo video kao dokaz da je s nama ipak sve u redu. Teško se odlučiti ko je veći trasher, pa taj izbor ipak prepuštamo vama, prenosi hrvatski Webcafe.net

{youtubejw}MNzQL1Yud-8{/youtubejw}

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *