Lekari istetovirali pacijentu dijagnozu na zadnjici

tetovaza
Pacijent odbija da napusti jednu bolnicu u Kini dok policija ne otkrije koji lekar mu je na zadnjici istetovirao „kamen u žuči”….

Kinez Šeng Hjanhui (34) otišao je u bolnicu u Kunmingu kako bi operisao kamen u žuči, ali kad se probudio iz anestezije video je da je dobio i više nego što je tražio – osim što je sada „zdrav kao dren”, on je i istetoviran.

Da ova stvar bude još bizarnija, Hjuanhuiju je na zadnjici, kineskim simbolima, istetovarano upravo ono što je operisao.

„Dijagnozu na zadnjici” je prva primetila njegova supruga, nakon čega je pozvala policiju da istraži slučaj.

Pacijent je ubeđen da je to uradio neko iz bolnice, i odbija da je napusti kako ga pravna služba bolnice ne bi optužila da je „sam negde uradio tetovažu”, a onda tražio odštetu od bolnice.

Zaposleni u bolnici/studiju za tetoviranje, sada pokušavaju da ga izbace iz bolnice, ali on se ne predaje. „Kad sam se probudio posle operacije, osetio sam da me boli zadnjica, ali sam mislio da je to normalno, valjda vas sve boli posle operacije…ali, i da sam hteo tetovažu, zar ´kamen u žuči´ i to baš tu!?”, rekao je Šeng, prenose lokalni mediji.

Bolničko osoblje negira da je tetoviralo pacijenta, a dva simbola na njegovoj zadnjici objašnjava kao „reakciju na bolničke čaršave”, prenosi MONDO.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *