Lažirao smrt da ne plaća alimentaciju

lazirao smrt
Kit MekDonald (25) kojeg nezvanično nazivaju najnemarnijim ocem u Velikoj Britaniji, toliko je želeo da izbegne plaćanje alimentacije za svoje osmoro dece, da je lažirao svoju smrt.

Mekdonald, koji je prvo dete dobio sa samo 15 godina, ima decu sa osam različitih žena, a poslednjoj devojci Kler Brajant, sa kojom čeka devetu bebu, javio je da je mrtav.

On je trudnoj 22-godišnjakinji poslao SMS sa tekstom „Kit je mrtav“, nakon čega ga je ona bezuspešno zvala na mobilni nekoliko puta. Brajantova, koja sa neodgovornim mladićem ima još jedno dete, odlučila je da pozove bolnice i policijske stanice kako bi mu ušla u trag, a nakon dve nedelje otkrila je da je on sve vreme bio živ, prenosi  „Daily Mail“.

Naime, on joj se nakon ovog perioda javio i to ponovo porukom poslatom na mobilni telefon, objasnivši da je morao malo da pobegne od svega. „Previše su me gnjavili“, napisao je.

On inače nema stalan posao, a želeo je da izbegne da plaća alimentaciju od svega 5 funti nedeljno po detetu. Jedno vreme je čak tvrdio da je samo jedno od te dece njegovo, ali je testovima utvrđeno da su svih devetoro njegovi. Čak se sumnja da je Mekdonald, koji je do sada navodno spavao sa više od 40 žena, „odgovoran“ za još petoro dece. Jedna bivša devojka prošle godine ga je optužila da ima 15 dece sa 14 žena, ali je on to porekao.

„Sve bivše su mi se „nakačile“ i pričaju uglavnom laži o meni. Nisam ja kriv što imam toliko dece. Koristim kondome, ali izgleda da uvek puknu. Uostalom, za tango je potrebno dvoje“, rekao je MekDonald prošle godine, i dodao da bi voleo da viđa svoju decu, ali su njihove majke jako ljute na njega.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *