Jeste li za supu od penisa?

penis supa
Ako ste u potrazi za afrodizijakom, možda bi testenine u obliku penisa mogle da vam pomognu…
Penisa Pasta je u prodaji već neko vreme, ali je odmah postala poznata. To se nije dogodilo zahvaljujući nepostojećim afrodizijačkim svojstvima ugljanohidrata od kojih je testenina napravljena, već zato što su se ljudi počeli zabavljati zločestim oblicima.

Chris Bick, suvlasnik firme koja se bavi prodajom zanimljive testenine, kaže da su ‘najčešći kupci studenti koji se vraćaju kući za praznike i koji kupuju testeninu kako bi nasmejali roditelje, a testenina je redovan gost i na momačkim zabavama’.

Ali, nutricionista Amy Reiley kaže da, usprkos sugestivnosti, ova hrana nema afrodizijska svojstva i ne ubraja se u kategoriju erotične hrane.

“Na primer, banana je voće bogato nutrijentima esencijalnim za proizvodnju spolnih hormona, a oblik i zavodljivi način na koji se može jesti samo su bonus. Ova testenina je zabavna, ali sumnjam da će vam obogatiti seksualni život’, pojašnjava Reiley.

Smešna strana testenine su i Pasta Boobs tj. testenina u obliku grudi. Za nju i sam suvlasnik kompanije tvrdi da nakon kuvanja izgleda kao obična testenina u obliku kruga za razliku od ‘anatomski korektno oblikovane testenine u obliku penisa’.

Ne znamo je li ovaj proizvod suvišan, ali znamo da se uvek možemo zabavljati slaganjem prostih reči u ‘supici sa slovima’ ako nam se penis ili grudi raskuvaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *