Jači od cunamija!!!

preziveo
Kada su japanskog novinara Toyu Chibaa iz njegove redakcije poslali da istražuje štetu nastalu u zemljotresu u lučkom gradu Kamaishiju, on je znao da to neće biti uobičajeni radni dan u kancelariji….
Ali, neustraši novinar nije nikada mogao ni da pretpostavi da će njegov život visiti o koncu. Njegova neverovatna borba sa nabujalom vodom je zabeležena na nekoliko fotografija.
preziveo
Toya radi za novine „Iwate Tokai“, a na radnom zadatku je bio na ušću reke Owatari kada je cunami počeo da nosi sve što mu se našlo na putu. U prvi mah Chiba je pokušao da se rukama pridrži za telefonsku govornicu, ali kada je voda odnela, ostao je prepušten sam svojoj sudbini, pišu japanski mediji.
preziveo
Na fotografijama se vidi kako se Toya Chiba jedva održava na vodi između automobila. Uprkos tome što mu je život bio ugrožen, on je ostao dosledan svom poslu. Podigao je svoj aparat iznad vode kako bi fotografirao ono što se oko njega dešava, prenosi Sarajevo-x.com.
preziveo
Nasreću, Chiba je prošao sa nekoliko ogrebotina i posekotina na telu dok ga je voda nosila 30-tak metara, a potom je uspeo da pronadje parče sigurnog tla.
preziveo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *