Izgrizla supruga nekoliko sati nakon venčanja

ugrizla ga
Floridska policija je pritvorila mladu jer je tek nekoliko sati nakon venčanja, na medenom mesecu, napala i izgrizla svog supruga….

Nakon što su se venčali u subotu ujutro Bernadette Besario Catan-Keeler i Mike Keeler naveče su otišli u noćni klub u Fort Lauderdaleu kako bi proslavili venčanje. U klubu je mlada zaplesala s drugim muškarcem, što je uzrujalo mladoženju.

Par je napustio klub i vratio se u svoju hotelsku sobu, gde je 30-godišnjakinja navodno prvi put napala svoga muža i ugrizla ga za rame. Muž je potom pobegao iz hotela i vratio se u stan gde su zajedno živeli, ali ona ga je sledila. Kad ga je sustigla navodno mu je potrgala košulju, polevala ga vodom i potom ugrizla za ruku.

Oko 8:30 sati drugo jutro, reagujući na poziv 911, policija je stigla pred vrata stana. Bernadette je policajcima rekla kako je ugriz na ramenu nastao “tokom vođenja ljubavi nekoliko dana pre venčanja”, a onaj na ruci “dok ju je pritisnuo uza zid”.

Nakon što ju je policija privela, njen je suprug molio sudiju da je pusti, jer je “njeno ponašanje možda posledica intoksikacije”. Sudija joj je odredio kauciju od 4.500 dolara i zahtevao da se “okani alkohola ako je u blizini muža”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *