Ispred kuće parkirao tenk i ne želi da ga pomeri

tenk
Penzionisani vojni inženjer Nicholas Kravchenko, uprkos protestu komšija, odbija da pomeri svoj tenk kojeg je parkirao na ulici ispred svoje kuće….
Komšijama, u inače mirnom naselju u Oxfordu, smeta što je svojim tenkom zauzeo više od tri normalna parking mesta, prenosi Daily Mail.

„Mogu se voziti kad god poželim. Nema tog zakona koji sprečava nekoga da ima i 10 tenkova“ rekao je Kravchenko.

Inženjer kaže da je na tenk iz doba Hladnog rata potrošio dosta novca.

„Komšije me maltretiraju i policiji prijavljuju laži. Ne dopuštaju mi da uživam u svom životu. Dosta mi je toga“ kaže samoprozvani Čovek Tenk. Ali komšije uzvraćaju i tvrde da tenkom uništava ulicu.

„Situacija je neverovatna. Broj parkirnih mjesta u ulici je ograničen, a tenk zauzima gotovo četiri mesta“ kaže stanovnik ulice Svetog Petra, Paul Harvey. Mnogima smeta što tenk ruži izgled celog naselja.

„Plaši i decu. Jedno dete iz ulice pitalo je hoće li početi rat. To nije u redu“ kaže jedna od stanarki. Iz gradske vlasti kažu da su im ruke vezane ači da će pokušati da reše problem.
Ali nije samo tenk ono što uznemirava stanare. Kravchenko je skupljao i stare automobile koje je držao na ulici. Nakon sudskog spora automobile su mu vratili i ponovno stoje na ulici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *