Imaju li krave smisao za humor?

krave
Britanski komičar Milton Jones na jednoj je farmi u Hertfordshireu izveo pomalo neobičan eksperiment. Nastupio je naime, pred kravama ne bi li otkrio imaju li te domaće životinje smisao za humor. Nasred livade je postavljena prava bina, ozvučenje i osvetljenje. Jones je kravama pričao šale poput ‘Ako ste vi svi vegetarijanci zašto onda nosite kožu?’ i slično….

Iz ‘publike’ se povremeno moglo čuti tek pokoje ‘muuuuu’, no Bruce Woodacre, stručnjak za krave kojeg je Jones angažovao, a koji te domaće životinje proučava 40 godina, rekao je da su krave bile zadovoljne nastupom. ‘Bile su opuštene i zadovoljne, što pokazuju njihovi pokreti glava, otvorena usta i uši položene unazad’. A opšte je poznata stvar da su srećne krave produktivnije, tj. daju više mleka.

‘Pisati stand up komediju za krave je bilo nešto sasvim drugačije od mog svakodnevnog posla, no komičar se mora prilagoditi publici. Zato sam napisao u potpunosti novi materijal baš za njih. U početku je bilo teško nastupati pred njima, iako moram priznati da sam imao i zahtevniju publiku, no ruku na srce, bile su briljantne’, rekao je komičar nakon nastupa. Ovaj eksperiment je napravljen u svrhu promocije za sir ‘Nasmešena krava’.

{youtubejw}7nj-_cWirjE{/youtubejw}

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *