Ćerka i otac se dva puta smuvali!!!

otac cerka
Endru Batleru i Nikoli Jets, ocu i ćerki iz Britanije, preti zatvorska kazna, jer je otkriveno da su se po drugi put za nekoliko godina upustili u seksualnu aferu….

26-godišnja Nikola Jejts iz Birmingema i njen dve decenije stariji biološki otac Endru Batler, pronašli su se preko sajta „Genes Reunited“ i sreli se po prvi put nakon dvadeset godina.

Između oca i ćerke brzo su se razvile snažne emocije koje su prevazilazile porodičnu ljubav, pa su njih dvoje počeli vezu.

Porodica tada 20-godišnje devojke je nakon nekog vremena počela da sumnja u prirodu njenog odnosa sa ocem, nakon čega se ispostavilo da je Endru Nikolin ljubavnik. Rodbina je pozvala policiju, a otac i ćerka odmah su uhapšeni.
Batler je zbog seksualnog prestupa tada osuđen na četiri meseca zatvora, dok je njegova ćerka dobila 18 meseci društveno korisnog rada. Kazne ih nisu opametile: nekoliko godina kasnije, par se ponovo spojio, i sada im zbog istih optužbi preti zatvor do dve godine, prenosi Daily Mail.

„Stupila sam u kontakt s njim da bih imala pravi roditeljski odnos. Ne znam kako ni zašto su se stvari tako razvile,“ rekla je Nikola Jejts, koja se kao i Batler, pred sudom izjasnila kao kriva. „Mogu iskreno da kažem da ga više nikada neću videti. Ne želim više ništa da imam sa njim.“

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *